Blog

Team Time 2 Run kicks ass

06/04/2010

Gisteren stonden Ruben Kenis, Koen Neven en Jeroen Hendrikx (team time 2 run) samen aan de start van de Osterlauf te Eupen.
Ruben op de 6,3 km, terwijl Jeroen en Koen de 15,7 km zouden lopen. Na het verkennen van de start- en aankomst-stroken, waren ze al onder de indruk van de zwaarte van het parkoer.
De start dan, alle drie goed weg en mee met de kopgroep (bijna allemaal toppers van RFCL ( Caelens, Collignon, Gerome, Fays en Königs ). Aan de splitsing van het 3km punt mocht Ruben terug bergaf richting de finish draaien terwijl Koen en Jeroen aan de grote, lastige ronde richting de stuwdam van Eupen zouden beginnen. Koen als eerste van team Time2run, op enkele meters gevolgd door Jeroen.
Het was toen al duidelijk dat Ruben onbedreigd naar zijn eerste overwinning van het nieuwe wegseizoen zou lopen.Na kilometer elf werden de verschillen wat duidelijker. Koen liep toen al goed in 4e positie terwijl Jeroen hard aan het vechten was om de 6e plaats te bemachtigen.  De plaatsen bleven gelijk tot aan de finish.
Met een 1ste( Ruben, 6,7 km. ), 4de (Koen, 15,7 km. ) en 6de (Jeroen, 15,7 km. ) plaats heeft team time2run zich hier goed laten zien!
Well Done guys !!Laat zelf een bericht achter


Naam:
Email:
Locatie:
Website:
Onthou mijn persoonlijke informatie
Verwittig follow-up comments?